Treningsleirer og treningsturer i Spania:

Simed Travel tilrettelegger treningsleirer og sportsreiser på forespørsel fra firma, lag og enkeltpersoner. Vi jobber utifra et helhetsperspektiv for at du skal nå de beste resultatene ved treningen din. Vi tar utgangspunkt i hvert enkelt individ og ser til de fysiske, mentale og sosiale behovene dine.  

Vi samarbeider med de beste aktørene på Costa Blanca kysten i Spania.  

Om ønskelig, skreddersyr Javier treningsprogram med tilrettelegging av gruppens treningsbehov.

Vi kan tilby et bredt utvalg av sportsreiser som under:

Costa Blanca Sports – oppdag det perfekte reisemål for helårssport

Utover sol og strand, har Costa Blanca blitt internasjonalt kjent for et bredt spekter av sportstilbud. Det er et ideelt reisemål for alle, men spesielt for sportselskere.

 • Flotte innkvarteringsmuligheter i nærheten av gode idrettsanlegg.
 • En årlig gjennomsnittstemperatur på 18º og mer enn 300 soldager per år.
 • Den spanske provinsen flest blå flagg på strendene.
 • 224 km kystlinje og 170 strender og bukter.
 • Deilig varmt vann med et årlig gjennomsnittstemperatur på 19,5 º grader.
 • 26 fjell – mange 1000 meter over havet, med fremragende landskap for mange idretter.
 • Idrettsanlegg av god kvalitet.
 • Profesjonelle lag velger Costa Blanca for føresesongtrening.

Costa Blanca har et av verdens beste klima, med milde temperaturer og over 300 solskinnsdager per år. Takket være klimaet, kvaliteten på våre strender og tilgjengeligheten til våre fjell, velger mange turister, idrettsutøvere og profesjonelle lag dette området til deres treningsøkter.

TRANSPORT

Over 12 millioner passasjerer betjenes av Alicante- Elche flyplass. AVE høyhastighets tog, utmerket nettverk veier, motorveier og tog som binder kystdestinasjoner med innlandet.  Reis fra hvor du vil i Norge.

SYKKELPARADIS

Costa Blanca er et ideelt område for sykling som spenner seg fra flate profiler og krevende åser, til perfekte veier med knapt noe trafikk. Costa Blanca tilbyr et bredt utvalg av ruter delt inn i tre grupper: Gratis sykling for alle, sykling og terrengsykling for de som trener aktivt og profesjonelt, eller for de som trener som amatører. Alt dette kombinert med et bredt spekter av spesialiserte tjenester, gjør Costa Blanca til det ideelle reisemål for høyprofilerte internasjonale syklister og amatører, som et utgangspunkt for deres førsesong trening. Vi vet at Costa Blanca forsterker lagånden, den samme ånden vi ser i store sportsbegivenheter som La Vuelta a España, som hvert år viser de store mulighetene vårt område har.

Kom til Costa Blanca, og nyt gleden av å reise sammen på sykkeltrening.

FOTBALL

Lag fra de beste europeiske ligaene trener allerede på Costa Blanca. Kunstige gressbaner for ungdomsturneringer eller bare trening fotball. Korrekte mål på baner, flotte omkledningsrom med alle fasiliteter. Ekte gressbaner med UEFA`s offisielle mål, for både nasjonale og internasjonale konkurranser eller for trening av topp fotballag og andre lag.

Spør oss om hvilken baner og destinasjon som er best for ditt lag!

TRIATLON

Våre fjell, strender og de gode forhold på våre veier, samt det brede utvalget av svømmemuligheter i Middelhavet gjør Costa Blanca til det perfekte reisemål for triatleters fra hele verden som kommer hit for å trene.

Spør oss om hvilket tilbud som er best for din trening!

GOLF

Alicante med sine 23 golfbaner i hele provinsen (hvorav tre er Pitch & Putt) har gjort Costa Blanca internasjonalt kjent for utøvelse av golf. Ikke bare for kvaliteten på gresset, men også for tjenestene som tilbys, både når det gjelder overnatting, restauranter samt andre fritidsaktiviteter. Den korte avstanden som skiller de forskjellige golfbanene og de gode veiforbindelsene, gir golfelskere muligheten til å prøve forskjellige golfbaner gjennom hele oppholdet. Man kan velge mellom golfkurs med havutsikt, eller omgitt av spektakulære fjellkjeder og daler.Disse golfbanene inkluderer treningsområder for nybegynnere, og for de som ønsker å forbedre sin teknikk. Komplekse hull som blir til ekte utfordringer under de ulike konkurransene som finner sted på Costa Blanca.Alicante har Golfing Friends Club på Costa Blanca. Over en halv million besøkende har allerede reist til regionen for å nyte et sted med golf. Golfbaner tilpasset funksjonshemmede.

FJELLSPORT

26 fjell mer enn 1000 m over havet. En av de mest fjellrike provinsene i Spania med veldig variert terreng. Internasjonale fjell løp – perfekte fjellområder for trening av langdistanse løpere.

Costa Blanca er et privilegert område for klatring. Klatreområder med utstyrte ruter, via ferrata, klatrevegger, klassiske klatreruter bare noen kilometer fra kysten.

Orientering til fots, på terrengsykkel, o-presisjon, eventyr racing. Perfekt vedlikeholdte områder for utøvelse av alle typer orientering. Costa Blanca er valgt til flere nasjonale og internasjonale orienteringsarrangementer hele året.

FRIIDRETT

Optimale forhold med internasjonalt godkjente baner, hvor du kan utføre de ulike grenene som denne sporten tilbyr. Store idrettsutøvere i denne sportens historie har trent i Alicante-provinsen, som har fått ny stadion hvor man kan utføre alle disipliner i friidrett.

Spør oss om hvilket tilbud som er best for din trening!

SVØMMING

Egnede svømmebassenger for å praktisere flere sports disipliner. Høy kvalitet og godt vedlikehold.

 • 50 m svømmebasseng
 • 25 m svømmebasseng

Svømming i havet:

Middelhavet, det beste stedet for utendørssvømming.

Spør oss om hvilket tilbud som er best for din trening!

  VANNSPORT

  25 yachtklubber og marinaer tilbyr uendelige muligheter til å nyte windsurfing, seiling, dykking og roing. Det varme middelhavsklimaet gjør det mulig for besøkende å utøve vannsport hele året.

  Middelhavet gjør det mulig for besøkende å nyte vannet både på overflaten og på bunnen av havet. Noen stededr er havbunnen beskyttet, som Tabarca marinereservat og naturreservatet til San Antonio-kappa som ligger mellom Denia og Javea. Dykkere kan nyte havets vakre flora og fauna. Seiling er en av de mest populære vannsportene i regionen, takket være den myke vinden og antall seilskoler for nybegynnere. Deretter følger vindsurfing, kitesurfing, vannski, jetski, kanopadling, roing og et uendelig antall andre aktiviteter.

  STRANDSPORT

  244 km kystlinje, med mer enn 170 strender og bukter.  Flotte områder til å praktisere flere idretter     

  • Strand volleyball
  • Strandfotball
  • Strandhåndball

  INNENDØRSSPORT

  Costa Blanca har flotte tilpassede fasiliteter for å praktisere et stort utvalg av innendørssport. Egnede steder for nasjonale og internasjonale konkurranser.

  • Basketball
  • Volleyball
  • Badminton
  • Håndball
  • Innendørs fotball Horadada.
  • Rytmisk sportsgymnastikk
  Share This